Ett måste produkt inför vintern

Det är såklart en bronzer/brun utan sol produkt =) Jag har visat den innan och nu har jag testat den och den fungerar riktigt bra. Man väljer ju själv hur brun man vill bli. Jag använder den i några timmar men man märker ju effekt redan efter 30 min, vilket är riktigt bra. Sen för att få bort den här lukten som man får av brun utan sol sköljer jag av ansiktet lite lätt och lägger på ansiktskräm bara, så känner jag inte av det längre. Man blir inte heller orange av denna färgen!

13. september 2011 by Sonja
Categories: Tips | 7 comments

Comments (7)

  1. Jag har redan köpt in mitt lager :P

  2. hahaha du är brunast i svergie jaa kanske för att du andvänder 1 ton brunkräm o sånt :S

  3. Sofia: haha ja du är ute i lika god tid som mig
    anonym: hm kanske ;P

  4. Tror inte på det där :)

  5. Sluta åma dig förfan..

  6. Du borde ha en fansida på facebook! :D

  7. Det finns olika produkter i deras serie och man väljer själv hur pass brun man vill bli! Personligen väljer jag deras Everyday Tan Body som är en fuktlotion kombinerad med brun-utan-sol. Man får en fin färg som ser väldigt äkta ut och har en fräsch doft. Ända minuset är väl att den fräscha doften försvinner efter 4-5 timmar då en liten mer brun utan sol doft tar över.

Leave a Reply

Required fields are marked *

*